HomeHL-9Άνεμοι έως 7 μποφόρ-Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη

Άνεμοι έως 7 μποφόρ-Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη

Άστατος σήμερα ο καιρός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 9/3, καθώς σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ προβλέπονται τοπικές βροχές στις περισσότερες ηπειρωτικές και νότιες νησιωτικές περιοχές, οι οποίες τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

O καιρός στην Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προειδοποίηση Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου

Εν τω μεταξύ για ανέμους ανατολικών διευθύνσεων, έως 7 μποφόρ, προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου.

Το Λιμεναρχείο καλεί τους ιδιοκτήτες μικρών σκαφών να φροντίσουν για την ασφαλή πρόσδεσή τους και τα αλιευτικά να αποφύγουν τη δραστηριοποίηση και γνωστοποιεί ότι θα έχει διαθέσιμα όλα τα μέσα, πλωτά και χερσαία για τη αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση