HomeHL-9Ένταση στη δίκη της δολοφονίας του 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί Ρεθύμνου

Ένταση στη δίκη της δολοφονίας του 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί Ρεθύμνου

Επεισόδια μεταξύ των συγγενών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης ανθρωποκτονίας το 2019 στο Μπαλί Ρεθύμνου παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Συγκεκριμένα υπήρξε ένταση μεταξύ των συγγενών με αποτέλεσμα την διακοπή της διαδικασίας η οποία όμως άρχισε λίγο αργότερα.

Η δίκη διεκόπη ενώ κατέθετε η σύζυγος του θύματος. Επικράτησε ένταση και λεκτική αντιπαράθεση με τους συγγενείς του κατηγορούμενου ενώ στην συνέχεια συγγενείς του θύματος και του κατηγορούμενου “πιάστηκαν στα χέρια” με την αστυνομία να επεμβαίνει και να τους χωρίζει. Η έδρα, σύμφωνα με τα haniotika-nea.gr, διέκοψε την δίκη και η αστυνομία άδειασε το χώρο του ακροατηρίου.

dikastiria-1

Η δίκη βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις καταθέσεις μαρτύρων. Να υπενθυμίσουμε ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 45χρονος κτηνοτρόφος.

dikastiria-2-696x464

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της 16ης Νοεμβρίου του 2019.

Ο 49χρονος κυνηγός φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο κτηνοτρόφο όταν τα κυνηγόσκυλα του θύματος μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του δεύτερου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καβγάς.

Προφανώς θύτης και θύμα γνωρίζονταν καθώς ήταν κάτοικοι του ίδιου χωριού.

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος προανακριτικά ισχυριζόταν ότι ο 49χρονος κυνηγός ήταν εκείνος που έστρεψε πρώτος το όπλο εναντίον του και τον πυροβόλησε ενώ η πλευρά του θύματος κάνει λόγο για ακριβώς το αντίθετο.

Υπενθυμίζεται ότι και ο κτηνοτρόφος είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση