HomeHL-9Η ανάρτηση του πατέρας της μικρής Μελίνας λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου

Η ανάρτηση του πατέρας της μικρής Μελίνας λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου

Την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται η απόφαση για το θάνατος της μικρής Μελίνας Παρασκάκη που έχασε τη ζωή της μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στις 29 Δεκεμβρίου του 2015.

Ο πατέρας της Μελίνας,Μανος Παρασκάκη με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ξεσπά:

«Παρασκευη 5 Μαρτίου.
Η υποθεση που βασανιζει την οικογενειά μου παραπάνω απο μια πενταετία φαίνεται να φτανει στο τελος της την Παρασκευή αυτή.
Δυστυχως η αλλη πλευρά αν και δε το συνηθιζε, το τελευταιο καιρο εχει προβει σε αναρτησεις που λοιδωρουν τους δικηγορους μου, τη τεχνικη μου συμβουλο κι αυτη ακομα την οικογένειά μου, μιλωντας αρχικα για την αποζημιωση που ζηταω,
μια κι αυτο δυστυχως ειναι το κόστος για τη ζωή ενός παιδιού.
Μια αλλη πλευρα η οποια με περισσή έπαρση πλεον φωνασκει στο δικαστηριο ως να εχει ηδη δικαιωθει, ή να γνωρίζει οτι θα δικαιωθει.
Μια αλλη πλευρα της οποιας η συμπεριφορα ειναι να απευθυνεται στους δικαστες ξεχνωντας οτι ειναι η δικη για τον αδικο-αδικαιολογητο θανατο ενος παιδιου απο την ολιγωρια μιας γιατρού, αλλά η δίκη,
για την αδικη κατηγορία της καημενης της κατηγορουμενης.
Μια αλλη πλευρα που δεν σεβαστηκε δυο γονεις που σερνονται ξανα και ξανα στα δικαστηρια ζωντας καθε φορά τα τραγικά γεγονοτα που τους στερησαν ενα υγιεστατο παιδι, αλλα εφτασαν στο σημειο να πουν μες στο δικαστηριο: «ενταξει πεθανε ενα παιδι αλλα ας τελειωνουμε, κουραστηκαμε».
Μια αλλη πλευρα η οποια αρχισε να λεει το παραμυθι της «αλλεργικης αντιδρασης»
κατι που ουδεποτε ακουσαμε ως τωρα εξω απο το χειρουργειο αλλα και στις ενημερωσεις που γινονταν και στα δυο νοσοκομεια και που θα επρεπε να εχουμε ενημερωθει απο την αρχη.
Κι ερχομαστε στους πραγματογνωμονες.
Τρεις πραγματογνωμονες οι οποιοι εβγαλαν «αθωωτικη αποφαση» για τη συναδελφο τους.
Οταν ομως ζητησαμε να ξανακανουν πραγματογνωμοσυνη αλλα με τη παρουσια της τεχνικης μας συμβουλου παρουσα οπως επρεπε, οι δυο απο τους τρεις ζητησαν να εξαιρεθουν!
Ο ενας μαλιστα παραδεχτηκε οτι δουλεψε με τη κατηγορουμενη παλιοτερα κι οτι λογω απειριας ξεχασε να το αναφερει!
Οι δικαστες τους αρνηθηκαν την εξαιρεση κι αυτοι εσπευσαν να βγαλουν την ιδια πραγματογνωμοσυνη αγνοωντας τα ερωτηματα που τους εθεσε η τεχνικη μου συμβουλος, πανω σε αυτη.
Καταλαβαινετε ολοι που παει η υποθεση.
Ελπιζω οι δικαστες να λαβουν υποψη τους τη προταση του Εισαγγελεως που ειναι καταπελτης για τη κατηγορουμενη και την καθυστερηση που εδειξε στην αντιμετωπιση του περιστατικου του βρογχοσπασμου κι οχι της αλλεργικης αντιδρασης οπως ισχυριζονται.
Σας Ευχαριστω ολους. Ολο το κοσμο για το ενδιαφερον που δειχνει για το που εχει φτασει η υποθεση αλλα και για να παραβρεθει στο πλάι μας.
Κανουμε οτι μπορουμε για να μη ξανασυμβει σε κανενα νοσηλευόμενο τετοιο περιστατικο ,ουτε παιδι ουτε μεγαλος να χασει τη ζωη του τοσο απλα.
Ομως υπαρχει ομερτα και το βλεπετε ολοι στον αθλητισμο, στο θεατρο κι αλλου.
Μην αναρωτιεστε γιατι καποιοι φοβηθηκαν να μιλησουν.
Κι εμεις που φωναζουμε δε μπορουμε το δικιο μας να βρουμε στην Ελλαδα του 2021…..
Η μηπως του 1921;
Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε όλο το κοσμο..»

(Κοινοποίηση ελεύθερα.)

1
untitled-2
3

Διαφήμιση
Διαφήμιση