HomeHL-LifestyleSex & the City: Χωρίς «Mr. Big» τα νέα επεισόδια

Sex & the City: Χωρίς «Mr. Big» τα νέα επεισόδια

Δεν επιστρέφει ούτε ο Μπρέιντι, ο πρώην της Μιράντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Sex & the City», μια από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει στους δέκτες μας αλλά ολίγον… αποδεκατισμένο. Μετά την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα) η οποία ξεκαθάρισε πως λόγω της κόντρας της με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Κάρι) δεν θα επιστρέψει στο reboot της σειράς άλλα δύο αγαπημένα πρόσωπα θα μείνουν εκτός.

Επιστροφή χωρίς «Mr. Big»
Ο «Mr. Big» (Κρις Νορθ) που μετά από τόσες δυσκολίες κατάφερε να είναι με την fashion icon Κάρι τελικά θα χωρίσει.

Ο «Mr. Big» ήταν ο μεγάλος έρωτας της Κάρι Μπράντσο στη διάρκεια των έξι σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και το ζευγάρι παντρεύτηκε -μετά από μια αρχική αποτυχημένη προσπάθεια- στην πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2008.

Στο κινηματογραφικό σίκουελ του 2010, οι λάτρεις του «Sex & the City» παρακολούθησαν τις δυσκολίες στον γάμο των Τζον και Κάρι, που αποφάσισαν τελικά να προσπαθήσουν να τον διορθώσουν.

Όπως φαίνεται, στα νέα επεισόδια θα δούμε πως το ζευγάρι δεν τα κατάφερε τελικά και χώρισε.

Δύσκολη και η επιστροφή του Μπρέιντι
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης στη σειρά εκτός απροόπτου δεν θα επιστρέψει και ο Μπρέιντι ο πρώην της Μιράντα.

Πιο συγκεκριμένα το «Page Six» αναφέρει ότι ούτε ο Ντέιβιντ Άιγκενμπεργκ, που υποδυόταν τον σύντροφο της Μιράντα Χομπς (Σίνθια Νίξον), Τομ Μπρέιντι θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια αν και εκπρόσωπος του ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις σχετικά με την εμφάνισή του.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του «And Just Like That»
Στην αναβίωση της σειράς «Sex and the City» με νέο καστ επιστρέφει σε μορφή τηλεοπτικής σειράς στο HBO Max με τίτλο «And Just Like That». Τα 10 επεισόδια θα εστιάζουν στις περιπέτειες των τριών γυναικών (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίξον) για το πώς διαχειρίζονται τη φιλία και τις σχέσεις στα 50 τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση