HomeΚΡΗΤΗ«Ημέρες Καριέρας» από το Metaxa Hospitality Group Δευτέρα 22, Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

«Ημέρες Καριέρας» από το Metaxa Hospitality Group Δευτέρα 22, Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

To Metaxa Hospitality Group αναζητά νέα μέλη για την ομάδα του, σε Κρήτη και Σαντορίνη, για την καλοκαιρινή περίοδο του 2021

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας», οι «Ημέρες Καριέρας», θα πραγματοποιηθούν Διαδικτυακά, τη Δευτέρα 22, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 28970-27026 ή 28970-27126 ή 28970-27124, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού με εκπρόσωπο του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού τις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό σημείωμά τους στο [email protected].

Ο Όμιλος, μεταξύ άλλων, προσφέρει στους εργαζόμενους του ένα άριστο περιβάλλον εργασίας, με δυνατότητα διαμονής σε Staff Houses και διατροφή στο Staff Restaurant.

Ενόψει της  διοργάνωσης των Διαδικτυακών «Ημερών Καριέρας», η κ. Λούλα Μεταξά, Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group δήλωσε: «Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας» διοργανώνουμε τις  Διαδικτυακές «Ημέρες Καριέρας» και προσκαλούμε όσους αναζητούν επαγγελματικές προοπτικές μέσα σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον που εξασφαλίζουν οι σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου. Μέριμνά μας είναι να ταιριάξουμε το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, προκειμένου να προσφέρουμε στον κάθε εργαζόμενο του Ομίλου την καριέρα που έχει ονειρευτεί.»

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Ξενοδοχειακός Όμιλος με περισσότερα από́ 45 διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του.  Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία: 5* Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, 5* TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και 5* Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη. Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα.  Η φιλοσοφία του Metaxa Hospitality Group βασίζεται στην αυθεντική φιλοξενία με σεβασμό στα τοπικά χαρακτηριστικά των προορισμών, στη βιώσιμη ανάπτυξη με έμφαση τη δημιουργία αλυσίδων αξίας για κάθε τοπική κοινωνία και οικονομία όπου δραστηριοποιείται, και στην πρωταρχική μέριμνα για τους επισκέπτες και τους εργαζομένους του Ομίλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση