HomeΚΡΗΤΗΝα επανεξεταστεί το μέτρο αναστολής της οικοδομικής δραστηριότητας στον Άγιο Νικόλαο

Να επανεξεταστεί το μέτρο αναστολής της οικοδομικής δραστηριότητας στον Άγιο Νικόλαο

Επιστολή του Δημάρχου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Χαρδαλιά, τον Γ.Γ Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού την οποία κοινοποιεί στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, με θέμα : “την αναστολή εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης οικοδομικών εργασιών στο Δήμο Αγίου Νικολάου”, απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Ο Δήμαρχος, ζητά να επανεξεταστεί το μέτρο αναστολής της οικοδομικής δραστηριότητας που έχει επιβληθεί στον δήμο για 15 ημέρες, δεδομένου ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται στην φάση συντήρησης και προετοιμασίας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, δημιουργούνται θέματα επάρκειας συνεργείων και χρόνων αποπεράτωσης, ενώ η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή μετά την “έκρηξη” των κρουσμάτων της 26-27ης Ιανουαρίου είναι πτωτική.
Όπως εξηγεί στην επιστολή του, τα συνεργεία συγκροτούνται από εργαζόμενους μόνιμους κατοίκους της πόλης και των χωριών, είναι ολιγάριθμα, ενώ θα ζητηθεί να πραγματοποιούν rapid test εβδομαδιαίως, διαδικασία στην οποία δεσμεύεται να βοηθήσει ο Δήμος.

Δείτε εδώ την επιστολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση