HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 24 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ τμηματικά στις οδούς Ρ, Λ, Γ και Θ, στις περιοχές των επιχειρήσεων Κρεμέλ, Βούλγαρη, πλησίον επιχείρησης πλαστικών Λεμπιδάκη και Δομικής Μπετόν στην οδό Κ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, στην οδό Α, στην περιοχή της επιχείρησης Καράτζη Α.Ε.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λ.Παπαναστασίου από την οδό Ανεξαρτησίας μέχρι το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ μετά παρόδων και στην οδό Ηγουμενίτσας.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Πύργος, στις περιοχές του s.m.Σφακιανάκη, του καταστήματος ΟΤΕ και στην περιοχή του πρώην Δημαρχείου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Πύργος, τμήμα της αγοράς του Πύργου και στις περιοχές της γέφυρας Δελάκη και της επιχείρησης ζωοτροφών Φιλιππάκη.

Από τις  2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Πύργος, στις περιοχές του s.m.Σφακιανάκη, του καταστήματος ΟΤΕ και στην περιοχή του πρώην Δημαρχείου.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά στην περιοχή της οικίας Σπανού, των αρδευτικών Μαραγκάκη και Παπαδοκωστάκη και στην περιοχή του κόμβου προς το Οροπέδιο.Στη Μεγάλη Χερσόνησο και στις περιοχές των διαμερισμάτων Παπαδοκωστάκη, των επιχειρήσεων Κριβέκ και Τρουλινού και των εγκταταστάσεων του ΙΚΑ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές του ελαιουργείου Πρωτογεράκη, του αρχαιολογικού χώρου Αγ.Τριάδας και των αντλιοστασίων Τυμπακίου Νο 1, 2, 3.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις περιοχές της διακλάδωσης προς το χωριό Κλήμα, του παλαιού υδραγωγείου Τυμπακίου, του κρεωπολείου Κουτεντάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Λαμπράκη.Στις περιοχές των Ι.Ν.Αγ.Τίτου και Αγ.Πνεύματος και στις περιοχές Σαραντάδες και παλαιού Πύργου Αροδρομίου Τυμπακίου.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Μητρόπολη, Χουστουλιανά, Πλάτανος, Πλώρα, Απεσωκάρι, Φλαθιάκες, Βασιλικά Ανώγεια, Τρυπητά, Αγ.Κύριλος, Αντισκάρι, Πλατειά Περάματα, Λέντας, Κρότος, Μιαμού.Στους οικισμούς Χρυσόστομος, Κριγιοί, Τσίγκουνας και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Χουστουλιανά, στην περιοχή των ανθοκηπίων Βλαχάκη και των γεωτρήσεων του Δ.Γόρτυνας Νο 103.

Διαφήμιση
Διαφήμιση