HomeHL-9Εντοπισμός 17χρονης: Δείτε με ποιον ήταν η Μάγια

Εντοπισμός 17χρονης: Δείτε με ποιον ήταν η Μάγια

Βρέθηκε σώα στο Χουδέτσι – Οι πρώτες αντιδράσεις της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε μία αγροικία στο Χουδέτσι, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, η 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου.

Άνδρες της αστυνομίας αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν έκαναν «έφοδο» στην αγροικία και βρήκαν την 17χρονη να κοιμάται μαζί με έναν 38χρονο αλλοδαπό άνδρα.

magia-38xronos

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για τον άνδρα που, από την πρώτη στιγμή, είχε αναφέρει ο πατέρας της Μάγιας ότι ενδέχεται να έχουν εξαφανιστεί μαζί.

magia-38xronos2

Οι πρώτες αντιδράσεις

Η 17χρονη στη θέα των αστυνομικών άρχισε να εξηγεί πως είναι ερωτευμένη με τον 38χρονο και θέλει να μείνει μαζί του ενώ ήταν δική της η απόφαση να τον ακολουθήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του cretapost, οι αρχές εξήγησαν στην Μάγια πως εξαιτίας της ηλικίας της δεν μπορεί να μείνει με τον 38χρονο και θα πρέπει να επιστρέψει στην οικογένειά της.

exafanisi-17xroni

Στη συνέχεια μετέφεραν την 17χρονη στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να καταθέσει τα όσα έχουν συμβεί από την ημέρα της εξαφάνισής της μέχρι και σήμερα ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η οικογένειά της.

«Με ενημέρωσαν από την Ασφάλεια και μου είπαν πως η Μάγια βρέθηκε δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που τελείωσε αυτή η περιπέτεια» δήλωσε νωρίτερα, στο cretapost, ο πατέρας της 17χρονης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο 38χρονος

Την ίδια ώρα, ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και κρατείται από τις αρχές.

Ήδη οι αρχές σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος του για αρπαγή ανηλίκου ενώ σε εξέλιξη είναι η προανακριτική διαδικασία.

Σύλληψη και ενός Νορβηγού

Εκτός από τον 38χρονο συνελήφθη και ένας Νορβηγός στον οποίο ανήκε ο χώρος, στο Χουδέτσι, όπου δεμένε η 17χρονη με τον 38χρονο.

Αμφότεροι κατηγορούνται ότι βοήθησαν την ανήλικη να φύγει από το σπίτι της και αναμένεται να οδηγηθούν στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα Υπηρεσίας Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση