HomeHL-9Εορταστικές συνταγές από τους πρόσφυγες της Κρήτης

Εορταστικές συνταγές από τους πρόσφυγες της Κρήτης

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φαγητά και γλυκά από τις χώρες τους παρουσιάζουν οι πρόσφυγες που ζουν στην Κρήτη μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο που δημιούργησε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων ESTIA.

Μέσα σε 4 λεπτά οι πρόσφυγες μας μεταφέρουν γευστικά στις χώρες τους κατά την εορταστική περίοδο.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο που πλαισιώνει το βίντεο:

Οι γιορτές είναι μια περίοδος του χρόνου γεμάτη με αγάπη, αλληλεγγύη και… μαγειρική! Φέτος, οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να μαζευτούμε πολλοί και να γιορτάσουμε όπως συνηθίζαμε, όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους ωφελούμενους του προγράμματος ESTIA στην Κρήτη, για να μας παρουσιάζουν εορταστικές συνταγές από τις χώρες καταγωγής τους!

To πρόγραμμα ESTIA είναι ένα πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες που υλοποιείται στην Κρήτη από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα στην Κρήτη φιλοξενούνται μέσω του προγράμματος ESTIA περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο, οι οποίοι διαμένουν με συνθήκες αξιοπρέπειας σε αυτόνομες κατοικίες.

Το παρόν βίντεο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περιεχόμενό του δεν αντανακλά απαραιτήτως τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παραγωγή: Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση