HomeHL-SportsΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για Παναιτωλικό

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για Παναιτωλικό

Την τελευταία του προπόνηση για το 2020 έκανε ο ΟΦΗ την Πέμπτη, χωρίς νέα προβλήματα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Ο Γιώργος Σίμος δεν είχε κάποιο νέο πρόβλημα με τον Ντε Γκουζμάν να βγάζει για ακόμα μια μέρα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο καθώς την Παρασκευή θα λάβει χώρα προπόνηση στις 15:00 στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Την τελευταία του προπόνηση για το 2020 πραγματοποίησε ο ΟΦΗ την Πέμπτη  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα την Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Jonathan De Guzman και Felipe Souza.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ταχύτητας, ασκήσεις τεχνικής, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, καθώς, την Παρασκευή  έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Παγκρήτιο στάδιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση