HomeHL-9Ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια της χώρας και τα νησιά του Αιγαίου θα συνεχίσει το σκηνικό του καιρού στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Την ίδια ώρα στα δυτικά της χώρας προβλέπονται τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Την Κυριακή, η βροχή και ο αέρας προκάλεσε υλικές ζημιές, αλλά και διακοπή δρομολογίων στην Κέρκυρα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, ο καιρός θα χαρακτηρίζεται από αρκετή ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στα βόρεια και το Αιγαίο.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της χώρας, με τις πρώτες νιφάδες να πέφτουν ήδη από σήμερα στα ορεινά των Τρικάλων. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ο καιρός στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση