HomeHL-9Ηράκλειο-κορωνοϊος: Εικόνες από τα…παλιά στα κεντρικά σημεία της πόλης

Ηράκλειο-κορωνοϊος: Εικόνες από τα…παλιά στα κεντρικά σημεία της πόλης

Πολύς κόσμος παρά τους περιορισμούς- Προσοχή για να μην ανατραπεί η καλή εικόνα της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να εορταστούν εντελώς διαφορετικά σε όλο τον κόσμο, ωστόσο στο Ηράκλειο, τις τελευταίες ημέρες, η παρουσία του κόσμου στο κέντρο της πόλης, θυμίζει κάτι από τα….παλιά!

kosmos-hrakleio

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα η πόλη να ήταν σχεδόν άδεια, ωστόσο η ανάγκη του κόσμου να βγει από τα σπίτια του και να κάνει μια έστω βόλτα στο φωτισμένο Ηράκλειο, δεν… κρύβεται.

kosmos-hraleio-giortes

Τα κεντρικά σημεία, όπως τα Λιοντάρια, η Λεωφόρος Δικαιοσύνης, η Πλατεία Ελευθερίας, η Δαιδάλου αλλά και πολλά άλλα σημεία, έχουν,  όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του cretapost, αρκετό  κόσμο που απολαμβάνει, βοηθούντος του καλού καιρού, τις φωτισμένες βιτρίνες και τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, που δίνει μια άλλη, περισσότερο φωτεινή, όψη, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι, λόγω κορωνοϊού.

kosmos-daidaloy

Οι περισσότεροι πάντως φορούν μάσκα, ακολουθώντας τις οδηγίες, με στόχο να διατηρηθεί το χαμηλό επίπεδο κρουσμάτων στην Κρήτη.

kosmos-lotzia

Υπάρχει ωστόσο και κόσμος που κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και χωρίς αποστάσεις, ξεχνώντας ίσως ότι αυτή η περίοδος είναι η πλέον κρίσιμη για τη μετάδοση του ιού καθώς και ότι όλα μπορεί να ανατραπούν αν δεν υπάρξει η ανάλογη προσοχή τις ημέρες των εορτών.

dikaiosynhs-kosmos

Διαφήμιση
Διαφήμιση