HomeHL-9Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

36 χρονος...γνώριμος των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη ο άνδρας που με την απειλή μαχαιριού εισέβαλε το πρωί σε μίνι μάρκετ στην 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, ζητώντας από την υπάλληλο τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ο 36χρονος άνδρας, γνώριμος των αρχών, αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια με τον ιδιοκτήτη να καλεί την αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο και έχοντας την περιγραφή του δράστη τον συνέλαβαν σχετικά γρήγορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η σύλληψη του έγινε σε εξωτερικό χώρο, κοντά σημείο του μίνι μάρκετ, όμως ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκε το μπουφάν που φορούσε κατά τη διάρκεια της ληστείας καθώς και μία τσάντα, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε προλάβει να αλλάξει γρήγορα τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της ληστείας για να παραπλανήσει.

Πάνω του βρέθηκαν τόσο τα χρήματα όσο και το μαχαίρι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη άμεσα σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου,  Έλληνας κατηγορούμενος για ληστεία που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από επιχείρηση το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα από αστυνομικούς αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης (μπουφάν) και τσάντα τα οποία έφερε κατά τον χρόνο της πράξης και το αφαιρεθέν χρηματικό πόσο το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου .

Διαφήμιση
Διαφήμιση