HomeHL-9Απίστευτες εικόνες από το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου

Απίστευτες εικόνες από το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου

Καλά στην υγεία τους οι δύο επιβαίνοντες που βγήκαν από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια άλλων οδηγών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτες είναι οι σημερινές εικόνες από το λαμπαδιασμένο ΙΧ αυτοκίνητο, στην Εθνική Οδό κοντά στο ύψος των Πεζών στο Ηράκλειο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες του cretapost, το αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα το μπροστινό του μέρος έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

ikona_viber_2020-12-07_12-20-23

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο να λαχταράει κυριολεκτικά, όπως είναι λογικό, στη θέα της φωτιάς, ενώ το όχημα τους βρισκόταν εν κινήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost μάλιστα, στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, καθώς διερχόμενος οδηγός, σταμάτησε και τους άνοιξε την πόρτα που ήταν κλειδωμένη προκειμένου να καταφέρουν να βγουν εγκαίρως έξω. Ήταν εκείνος μάλιστα που κατά τις ίδιες πληροφορίες του cretapost, ειδοποίησε την πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο για να σβήσει τη φωτιά.

ikona_viber_2020-12-07_12-20-24

Σύμφωνα με το cretapost,  υπήρξαν και άλλοι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς, ακόμα και με πυροσβεστήρα, αλλά μάταια.

Η ανησυχία μάλιστα ήταν έκδηλη καθώς το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ζευγαριού λειτουργούσε με υγραέριο με ότι αυτό μπορεί να σήμαινε στην εξέλιξη του περιστατικού.

Ευτυχώς οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους ενώ η Πυροσβεστική ερευνά τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση