HomeHL-9Τι ακριβώς χρειάζεται για να έρθει η δημοτική αστυνομία στον Καρτερό;

Τι ακριβώς χρειάζεται για να έρθει η δημοτική αστυνομία στον Καρτερό;

Κανένας έλεγχος στην περιοχή παρά τις καταγγελίες πολιτών, αναφέρει αναγνώστης του cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μία ακόμα φορά οι κάτοικοι στην περιοχή του Καρτερού έχουν απελπιστεί από τους ανθρώπους που συνεχίζουν να παρανομούν χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο.

Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη του cretapost, τα όσα συμβαίνουν είναι για… γερά νεύρα ενώ κανένας αρμόδιος φορέας δεν ενδιαφέρεται ούτε καν για το τυπικό της υπόθεσης.

Τελευταίο παράδειγμα είναι το μοναδικό πεζοδρόμιο που έχει ο κεντρικός δρόμος του Καρτερού (λίγο μετά το εκκλησάκι του Άη Γιάννη του Προδρόμου) στο οποίο διάφοροι είτε παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ή χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο ως χώρο εναπόθεσης διαφόρων αντικειμένων.

128388428_2728514004145830_2137152248300998827_n

Οι καταγγελίες έχουν γίνει στη δημοτική αστυνομία όμως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

«Παρά τις κατ’ επανάληψη καταγγελίες των πολιτών προς την δημοτική αστυνομία κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Πού είναι οι τακτικές περιπολίες, πού είναι οι προϊστάμενοι (αιρετοί και μη) για να ελέγξουν; Κατά τ’ άλλα όλα για τον πολίτη… Δεν βαρεθήκατε να κοροϊδεύεται πια; Το αρχηγιλίκη κάποιων επαγγελματικών που νομίζουν ότι είναι κάποιοι, λόγω γνωριμιών όπως οι ίδιοι αναφέρουν, είναι στο… απυρόβλητο και δεν ενοχλούνται από κανέναν», επισημαίνει ο οργισμένος αναγνώστης του cretapost και αναρρωτιέται «Ποια η ακριβής διαδικασία για να βγει η δημοτική αστυνομία προς τον Καρτερό; Εμείς ελπίζουμε σε άμεσες λύσεις και όχι σε κροκοδείλια δάκρια και χαζοβλακώδεις απαντήσεις».

Διαφήμιση
Διαφήμιση