HomeHL-TOP«Μπλόκο» σε δύο κιλά ηρωίνης έβαλαν οι… αρχές

«Μπλόκο» σε δύο κιλά ηρωίνης έβαλαν οι… αρχές

Ζευγάρι έφερε τα ναρκωτικά με πλοίο της γραμμής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μπλόκο» σε δύο κιλά ηρωίνης έβαλαν οι διωκτικές αρχές που προορίζονταν για να… σπρωχτεί στα ναρκωτικά στέκια του Ηρακλείου.

Σύμφωνα πηγές του cretapost, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες σε βάρος ενός αλλοδαπού ζευγαριού (μίας 46χρονης από τη Ρουμανία κι ενός 46χρονου από την Αλβανία) που έλεγαν πως θα φέρουν στην Κρήτη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η 46χρονη έφτασε με πλοίο της γραμμής χθες το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις αρχές να την θέτουν υπό διακριτική παρακολούθηση.

img-ad3fbe76fb6b7499bb8ca70ab754906f-v

Σήμερα το πρωί, ο 46χρονος έχοντας φορτώσει το αυτοκίνητο με δύο κιλά χασίς φτάνει στο λιμάνι του Ηρακλείου και πηγαίνει στο σπίτι όπου μένει με την 46χρονη σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί τον παρακολουθούν διακριτικά και τον βλέπουν να βγάζει την ποσότητα της ηρωίνης που ήταν κρυμμένη στα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Οι αρχές τότε βγαίνουν από την «κρυψώνα» τους και τον συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω ενώ παράλληλα περνούν χειροπέδες και στην 46χρονη.

img-a9ce76505116543b28ae93eeaa0f98de-v

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα,
  • Ζυγαριά ακριβείας και
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση