HomeHL-LifestyleΟταν η Πέμη Ζούνη λύγισε με την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Οταν η Πέμη Ζούνη λύγισε με την περιπέτεια υγείας της κόρης της

«Ηταν ένα μαθηματάκι για να ξεκολλήσω»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία συζήτηση από καρδιάς έκαναν η τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα και η ηθοποιός Πέμη Ζούνη.

Η συνάντησή τους έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 και σε αυτή η Γιώτα Νέγκα παραδέχθηκε πως την ενηλικίωσή της τη βίωσε στην πραγματικότητα πριν από δέκα χρόνια, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Με τη σειρά της η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις», Πέμη Ζούνη συγκινήθηκε αρκετά όταν μίλησε για την ξαφνική περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της, γεγονός που την κλόνισε και της έδωσε ένα μάθημα.

«Ήταν ένα σοκ με την υγεία της κόρης μου. Είχα περάσει μια περιπέτεια επαγγελματική πολύ άσχημη, ήμουν μέσα στη μιζέρια. Και έρχεται τη πίστα η καινούργια, το μαθηματάκι για να ξεκολλήσω. Σε χρόνο ντε τε, βρέθηκα στο Λονδίνο, εγχειρίστηκε η Ελεονώρα, πήγαν όλα πολύ καλά. Έφυγα από το θέατρο, με αντικαταστήσαν. Η αποθεραπεία της έγινε μέσα σε πέντε ημέρες και είχαμε άλλες 25 ημέρες για αγάπες και βόλτες. Ήταν τόσο «γλυκά προφυλαγμένο» αυτό το μάθημα, τόσο ώστε να μην τρελαθώ από την ανησυχία. Ήταν ένα δώρο που γύρισε πίσω ολόκληρη, ακέραιη, χωρίς να έχουμε ανησυχία για τίποτα παρακάτω. Τόσο ωραίο μάθημα προστατευμένο που λες “είμαι τυχερή”, γιατί δεν υπήρχε τίποτα λιγότερο σοβαρό για να με ξεκουνήσει. Το θυμίζει η μία στην άλλη όταν πάει να μας πάρει από κάτω, το θυμίζει η μια στην άλλη. Είναι ένα υπέροχο μάθημα». Πλέον, όπω είπε η Πέμη Ζούνη, μέσα από αυτή την επίπονη εμπειρία μπορεί και ξεχωρίζει το σημαντικό από το εφήμερο.

Για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε για μεγάλο χρονικό διάστημα μίλησε και η Γιώτα Νέγκα. Όπως περιέγραψε χρειάστηκε να πάρει για πολύ καιρό κορτιζόνη, η οποία όπως τόνισε την άλλαξε εξωτερικά. «Πήρα πολλά κιλά, άλλαξε το πρόσωπό μου. Και παρατηρούσα σαν θεατής να αλλάζει το μέσα μου, να παίρνει γκρίζα χρώματα, και να προσπαθώ να τα ανοίξω και να μην μπορώ. Κι όταν τελείωσε όλο αυτό το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να αλλάξω την ιεράρχηση και να έχω τα σημαντικά πράγματα», είπε.

Και οι δύο καλλιτέχνιδες συμφώνησαν ότι «το σήκωμα μετά το πέσιμο» είναι πολύ ωραίο.

Γιώτα Νέγκα: Παντρεύτηκα στα 20, χώρισα μετά από 20 χρόνια

Η Γιώτα Νέγκα και η Πέμη Ζούνη μίλησαν επίσης και για την ηλικία λέγοντας ότι μετά τα 30 -35 κάποιος αρχίζει να πατά στα πόδια του. «30-35 αρχίζει να αναρωτιέσαι πέρασε κάτι τώρα που δεν το έχω δει ξανά, αρχίζουν οι υποψίες. Μετά τα 35 σιγά σιγά ανάλογα με τις συνθήκες, ελπίζεις πως θα αλλάξεις κάτι. Εγώ δεν δούλευα σε αυτήν την ηλικία, δεν είχα βγει στο στίβο. Βγήκα πολύ αργότερα, γι’αυτό και όλα έχουν καθυστερήσει. Σε αυτές τις ηλικίες εγώ ήμουν παντρεμένη, είχα έναν ρόλο πολύ συγκεκριμένo ο οποίος εκείνη τη χρονική στιγμή έτσι οτιδήποτε εκρηκτικό δεν είχε βγει. Είχε διοχευτευτεί σε άλλα πράγματα το συγκεκριμένο φίλτρο» είπε η Γιώτα Νέγκα.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη 20 χρόνων και χώρισε μετά από είκοσι χρόνια γάμου, αποκαλύπτοντας κατά προσέγγιση την ηλικία της. Τέλος, τόνισε πως στα αποτελέσματα της Google, την ανέφεραν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη, και πρόσφατα έκανε τη διόρθωση μία φίλη της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση