HomeHL-HealthΚορωνοϊός: 11 ασθενείς 18 έως 39 ετών σε ΜΕΘ

Κορωνοϊός: 11 ασθενείς 18 έως 39 ετών σε ΜΕΘ

19χρονος ναύτης νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, 19χρονος ναύτης.

 

Το γεγονός πως ο φονικός ιός δεν γνωρίζει ηλικίες επιβεβαίωθηκε για μια ακόμα φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 19χρονος νοσηλεύεται τι τελευταίες ώρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου. Ενώ, ακόμα δύο νεαροί άνθρωποι έχουν εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για δύο 27χρονους από Αθήνα και Πάτρα που νοσηλέυονται διασωληνωμένοι. Σύμφωνα με την σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς -όλοι άνδρες- της ηλικιακής ομάδας 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, έχει επισημάνει αρκετές φορές κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό πως υπάρχει προβληματισμός για τα στοιχεία που καταγράφονται σε αυτές τις ηλικίες καθώς μπορούν να μεταδόσουν ευκόλοτερα τον ιό στις μεγαλύτερες και ευπαθέστρες ηλικιακές ομάδες.

 

Κορωνοϊός: Eξι κρούσματα σε γηροκομείο στη Νίκαια

Εξι νέα κρούσματα κορωνοϊου καταγράφηκαν σε γηροκομείο στη Νικαια. Πρόκειται για 5 ηλικιωμένους και μια εργαζόμενη. Ολα ξεκίνησαν όταν την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ένας ηλικιωμένος ανέβασε πυρετό με την επιχείρηση να προχωρά άμεσα σε τεστ κορωνοϊού σε εργαζομένους και τρόφιμους.

Μάλιστα το μεσημέρι οι δύο απο τους 5 ηλικιωμένους που βρέθηκαν θετικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί πως μια ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, τη δομή επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πραγματοποίησε δειγματοληπτικά τεστ σε 14 εργαζόμενους και 11 τρόφιμους . Ολα είχαν βγει αρνητικά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση