HomePost It“Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, στο Δήμο Πλατανιά”

“Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, στο Δήμο Πλατανιά”

Σκοπός της δράσης ήταν η διάδοση του μηνύματος “ δώσε και σώσε”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.

Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, υπάλληλοι του Δήμου και των Επιχειρήσεων του, καθώς και δημότες, στήριξαν την παραπάνω δράση.

Σκοπός της δράσης ήταν η διάδοση του μηνύματος “ δώσε και σώσε”

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κα Μαραγκουδάκη -Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, μεταξύ των άλλων ανέφερε “…. η σημερινή αιμοδοσία σκοπό είχε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας αποφασιστικά και με υπευθυνότητα στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε…”

Ενώ η Πρόερδος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης» Κα Ροδουσάκη Δέσποινα, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κο Ιωάννη Μαλανδράκη και την Αντιδήμαρχο Κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, για την διάθεση του Δημαρχείου, επαίνεσε την ανταπόκριση υπαλλήλων και δημοτών για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, ανέφερε “ …ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες αίματος ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε και ότι είναι πολύ σημαντικό όποιος μπορεί να προσφέρει αίμα στο συνάνθρωπο του…”

Διαφήμιση
Διαφήμιση