HomeHL-SportsΓια 4ο σερί ματς ο ΟΦΗ «έχασε» αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο

Για 4ο σερί ματς ο ΟΦΗ «έχασε» αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο

Ο ΟΦΗ στις αναμετρήσεις του με Παναθηναϊκό, Αστέρα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό είχαν έξι βαθμούς στην ανάπαυλα, αλλά στο φινάλε πήραν μόνο έναν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο δεύτερο ημίχρονο «λύγισε» (2-0) ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό και για τέταρτο σερί ματς οι Κρητικοί «έχασαν» αποτέλεσμα με γκολ που δέχθηκαν από την ανάπαυλα και μετά.

Κάτι που ανέφερε και ο Ντε Γκούζμαν ύστερα από τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης, καθώς ο έμπειρος χαφ σχολίασε στη NOVA πως «μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε βελτίωση στις προπονήσεις και το δείχνουμε στα παιχνίδια, παρουσιάζουμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο όχι και πρέπει να βρούμε που οφείλεται αυτό».

Αν ανατρέξουμε λοιπόν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Κρητικών θα παρατηρήσουμε το εξής στοιχείο. Εάν έληγαν στο 45’+ τότε θα έπαιρναν, από αυτά τα παιχνίδια, 6 βαθμούς, όμως το τελευταίο τους σφύριγμα τους βρήκε με μόλις 1 στο σακούλι!

Το σχετικό «κακό» για την ομάδα ξεκίνησε στον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, όταν πήγε στα αποδυτήρια ευρισκόμενη μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά τελικά παραχώρησε στους «πράσινους» ισοπαλία 2-2.

Λίγες ημέρες μετά φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη, όπου το 0-0 της ανάπαυλας έγινε 1-0 υπέρ του Αστέρα, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ το πρώτο ημίχρονο του ματς της με την ΑΕΚ επίσης δεν είχε νικητή (1-1), αλλά στο φινάλε κέρδισε η Ενωση (2-1).

Η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» έδωσε συνέχεια στο σχετικό της αρνητικό σερί, αφού το 0-0 έγινε 2-0 και ο ΟΦΗ έχασε ξανά.

Αν κάνουμε τις σχετικές προσθέσεις, θα δούμε πως σε αυτά τα παιχνίδια το επιμέρους σκορ του πρώτου ημιχρόνου είναι 2-1 υπέρ των Κρητικών, όμως το αντίστοιχο αποτέλεσμα στο δεύτερο μισό ανέρχεται σε 6-1 κατά τους. Δηλαδή σε 4 ημίχρονα ή 2 αγώνες αθροιστικά, η εστία τους παραβιάστηκε 6 φορές, νούμερο πολύ μεγάλο.

Πάντως η χρονιά ξεκίνησε εκ διαμέτρου αντίθετα, αφού ο ΟΦΗ «γύρισε» στο δεύτερο μισό την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό (1-1 από 0-1), στη Λαμία διατήρησε το προβάδισμά του (1-0 ανάπαυλα, 2-1 τελικό) και με τον Ατρόμητο ναι μεν ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, αλλά η σέντρα στο δεύτερο μισό τον είχε βρει να «κυνηγά» το αποτέλεσμα (0-1, τελικό 2-2).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση