HomeHL-TOPΒροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφορετικά πρόσωπα θα έχει ο καιρός σήμερα στην χώρα.

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Εύβοια και την Κρήτη. Από το μεσημέρι οι βροχές στην Κρήτη θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι από το βράδυ πιθανόν τοπικά έντονα, Από το απόγευμα βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται και στις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά πελάγη από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού στην Κρήτη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές στην Κρήτη. Από το μεσημέρι οι βροχές στην Κρήτη θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ πιθανόν να είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο νησί θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση