HomeHL-LifestyleΟ Eros Ramazzotti αγνώριστος σε μια throwback φωτογραφία

Ο Eros Ramazzotti αγνώριστος σε μια throwback φωτογραφία

Kαστανόξανθος, με μακριά μαλλιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O διάσημος Ιταλός τραγουδιστής Eros Ramazzotti γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ του στο Instagram και δημοσίευσε μία φωτογραφία του από τα παιδικά του χρόνια.

Η φωτογραφία του τραγουδιστή από το παρελθόν τράβηξε την προσοχή των 1.5 εκατομμύρια followers και οι περισσότεροι θαυμαστές του δεν μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν. Ο Eros Ramazzotti κοιτάει με στιλ τον φωτογραφικό φακό και έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά.

Σε περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας, ο Eros Ramazzotti έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους, είναι κάτοχος αμέτρητων βραβείων και ρεκόρ, ενώ σε περίοπτη θέση είναι τα ντουέτα με καλλιτέχνες, όπως ο Carlos Santana, η Cher, η Tina Turner, ο Andrea Bocelli, η Patsy Kensit, η Anastacia, ο Joe Cocker, ο Ricardo Arjona, ο Luciano Pavarotti, η Laura Pausini και ο Ricky Martin. Στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αγαπητός και συχνά την επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Γεννημένος στη Ρώμη, ο Eros Ramazzotti κατάφερε να κατακτήσει τον πλανήτη με τραγούδια πάθους και αγάπης. Ο πατέρας του Rodolfo έπαιζε πιάνο και του έδωσε το όνομα του Έλληνα θεού Έρωτα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την κιθάρα στην ηλικία των 7 και από μικρός ονειρευόταν μία καριέρα στο τραγούδι. Ως έφηβος, έγραφε τραγούδια με τη βοήθεια του πατέρα του.

«Buenas Noches» σημείωσε ο Ιταλός τραγουδιστής στο προφίλ του στο Instagram που σημαίνει «Καληνύχτα» στα ισπανικά. Η φωτογραφία του τραγουδιστή είναι από το Μεξικό.

Δείτε τη φωτογραφία του:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Buenas Noches ❤️?. #ErosRamazzotti #TBT #Memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros) στις


bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση