HomeHL-TOPΣυνεχίζεται η κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί και σήμερα ο καιρός καθώς η «Κίρκη» εξακολουθεί «χτυπά» για δεύτερο 24ωρο την χώρα. Ωστόσο, στην διάρκεια της ημέρας αναμένεται σταδιακή βελτίωση.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά θα είναι αίθριος ο καιρός, αλλά στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού στην Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην Κρήτη. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο νησί θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση