HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Να βρεθεί ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων παικτών του ρόστερ»

Γιώργος Σίμος: «Να βρεθεί ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων παικτών του ρόστερ»

«Ένας αγώνας σημαντικός στην Τρίπολη όπως όλοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV

«Ένας αγώνας πολύ σημαντικός όπως όλοι. Εμείς θα προσεγγίσουμε το ματς όπως όλα τα παιχνίδια. Εβδομάδα με εβδομάδα θέλουμε να βλέπουμε όλο και καλύτερα πράγματα στο παιχνίδι μας είτε αυτά είναι τακτικά ζητούμενα, είτε είναι από πλευράς τέμπο και έντασης, είτε πνευματικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουμε μέσα στο παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι ότι κάθε μέρα οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση είναι πάρα πολύ καλοί, δίνουν το 100% και είμαστε αισιόδοξοι ότι και την Κυριακή θα κάνουμε το ίδιο και θα πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε.»

«Το ότι δεν έχουμε κερδίσει στην Τρίπολη δεν παίζει κάποιον ρόλο. Το σημαντικό είναι το “τώρα”. Για να δημιουργήσουμε και να προβλέψουμε το μέλλον θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο “τώρα”. Αυτό κάνουμε σήμερα, αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Όλη μας η συγκέντρωση είναι στο Κυριακάτικο ματς. Δεν μας ενδιαφέρει τι έχει γίνει στο παρελθόν κι ελπίζουμε να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό από αυτή την Κυριακή.»

«Με τον ερχομό και του Τζόναθαν (Ντε Γκουζμάν) ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές μας για φέτος. Το γκρουπ ολοκληρώθηκε. Έχουν έρθει 14 καινούρια πρόσωπα, είναι ένας αριθμός αρκετά υψηλός, αλλά έπρεπε να γίνει.

Έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ και σε ικανότητες και σε προσωπικότητες, είτε νεαρών – είτε και έμπειρων πλέον παικτών. Παίρνουμε μεγάλη αισιοδοξία από το γκρουπ. Σιγά – σιγά θέλουμε οι 14 νέοι, αλλά κι εκείνοι από την περσινή σεζόν, να βρούμε ρόλους, αρμοδιότητες για να ισορροπήσουμε για να είναι όλο το γκρουπ μαζί.

Μόλις γίνει αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορούμε να κάνουμε πάρα πολύ καλά πράγματα τη φετινή χρονιά και γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας.

Κάθε μέρα που περνά τα νέα παιδιά προσαρμόζονται και βρίσκει ο καθένας τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, αλλά και οι περσινοί ποδοσφαιριστές συν τους τραυματίες θα είμαστε όλοι μαζί και αισιόδοξοι για το μέλλον.»

«Όσον αφορά τον Τζόναθαν, αρχικά είναι μεγάλη μας χαρά που ένας ποδοσφαιριστής αυτού του επιπέδου ανήκει στην ομάδα μας. Είναι σε καλή κατάσταση, προπονήθηκε μαζί μας δύο ημέρες.

Με μεγάλη προσοχή, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως -όπως και για όλους που ήρθαν φέτος- να είναι υγιής και θέλουμε να τον εντάξουμε σιγά – σιγά μέσα στην ομάδα με κύριο γνώμονα να μην έχει κάποιο τραυματισμό.

Συνεπώς πολύ προσεκτικά και σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή για να μπει σταδιακά στην ομάδα και να φθάσει στο επίπεδο που θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση