HomeHL-SportsΑυξάνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ

Αυξάνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ

Προβλημάτων συνέχειας στον ΟΦΗ, ο οποίος προετοιμάζεται μετ' εμποδίων για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλημάτων συνέχειας στον ΟΦΗ, ο οποίος προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Σολίς και Ναμπί υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί αιμάτωμα στον δικέφαλο, ενώ ο Άγγλος μέσος ταλαιπωρείται από ίνωση στον προσαγωγό, η οποία προέρχεται από παλαιότερο τραυματισμό.

Οι περιπτώσεις και των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμώνται καθημερινά, ενώ σε ότι αφορά στον Μαρινάκη, αναμένεται το πρωί της Τετάρτης (14/10) να υποβληθεί και αυτός σε μαγνητική τομογραφία.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Βούρος, Γιαννούλης και Σόουζα, θεραπεία έκανε ο Νέιρα, ενώ οι Βαζ και Τσιλιανίδης συνέχισαν με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Απόντες από την προπόνηση οι διεθνείς Σελίμοβιτς, Ουές, Γκαργκαλατζίδης και Διαμαντής.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης υπήρχαν ασκήσεις ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής, με την προετοιμασία να συνεχίζεται την Τετάρτη  στις 09:30.

Διαφήμιση
Διαφήμιση