HomeHL-9Μετά την καλοκαιρία, χαλάει σταδιακά ο καιρός

Μετά την καλοκαιρία, χαλάει σταδιακά ο καιρός

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας -Νεφώσεις σήμερα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά και τα βόρεια που θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και τα βορειοανατολικά, από το απόγευμα όμως στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία όμως από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά στα 7 μποφόρ, στο Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία και τη νύχτα στο βορειοδυτικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

O καιρός παρουσίασε από χθες τη νύχτα επιδείνωση, καθώς σημειώθηκαν βροχές σε πολλές περιοχές, ενώ ενισχύθηκαν και οι άνεμοι.

 

Ο καιρός στην Κρήτη

Νεφώσεις θα επικρατήσουν σήμερα στην Κρήτη. Βαθμιαία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι κυρίως στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση