HomeHL-9Αρκετές και αυτή τη βδομάδα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Αρκετές και αυτή τη βδομάδα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙ.ΠΕ.Η. στις οδούς Δ από κόμβο Καλιθέας έως επιχ. Δοξαστάκη καθώς και στην συνέχεια της βόρεια έως την οδό Ο. Στην οδό Π από οδό Δ έως Κ, καθώς και νότια ανατατολικα της οδού Δ. Στις επιχειρήσεις Κανδεμίλη, Τεχνοδομική κρήτης, Αβραμίδη, Δομική Κρήτης, Αρετή, Πολυπλάστ, Φασομυτάκη, Δοξαστάκη, Σταυρακαντωνάκη, Creta Eco Phoenix, Κλάδη, Γρύλλος, Κρητών Αρτος, Σοφίου, Μαρινόπουλος, Κατσιμπρή, ΣΕΥΦΑΝΗ, Γωνιανάκης, Λυρώνης καθώς και στο χωριό Καλιθέα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙ.ΠΕ.Η, στην οδό Δ από κόμβο Καλιθέας έως αποθ Μαρινόπουλου, στην οδό Π από οδό Δ έως οδό Κ και συγκεκριμένα στην περιοχή των επιχειρήσεων Κατσιμπρή, ΣΕΥΦΑΝΗ, Γωνιανάκης, Λυρώνης καθώς και στο χωριό Καλιθέα και στον κόμβο Καλιθέας.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Βασιλική, Κανδήλα, στις εγκαταστάσεις του ιδ. ΥΣ Λεβεντάκη και χοιροστ. Σεργίου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών

Από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Λέντας, Γερόκαμπος, Τσίγκουνας καθώς και σε όλα τα Φ/Β πάρκα, επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών

Από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίβας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στην περιοχή του ελαιουργείου Τσακιράκη στην Πόμπια

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στην περιοχή μεταξύ Αγ.Δέκα – Βαγιωνιάς, στα αρδευτικά Τυράκη, Ρουσοχατζάκη, Χαριτάκη και του ΤΟΕΒ Βασ.Ανωγείων

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου:

Από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή του Central parking, στην οδό Ευρώπης από την οδό Αγ.Τίτου μέχρι την οδό Κορωναίου.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Στη Θέρισσο στις οδούς Δ.Φραγκιαδάκη από την οδό Διαγόρα μέχρι την οδό Δραμουντάνη, Πριάνσου από την οδό Ανωγείων μέχρι την οδό Δραμουντάνη, Μιχ.Αρχαγγέλου από την οδό Λεβήνου μέχρι την οδό Αντιγόνης, Δραμουντάνη από την οδό Δ.Φραγκιαδάκη μέχρι τη Λ.Μίνωος, Ματάλων από την οδό Φραγκιαδάκη μέχρι τη Λ.Μίνωος.Επίσης στις οδούς Λισσού και Αντιγόνης.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ενώσης και του s.m.Χαλκιαδάκη. Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως τη διασταύρωση της Γαλλιάς.Επίσης στην κεντρική πλατεία των Μοιρών έως την τράπεζα EUROBANK, και στις περιοχές του Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου, του Αστυνομικού τμήματος, του ΟΤΕ, του Δημοτικού καταστήματος, των Δημοτικών Σφαγείων και της τράπεζας Πειραιώς. Στα χωριά Πέρι, Αληθινή και στις περιοχές των αρδευτικών Παπαδάκη, Πετράκη, Κοκαράκη, Κατεχάκη, του θερμοκηπίου Κουλεντάκη, του χοιροστασίου Νιοκολαντονωνάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 10 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στην περιοχή των Κ.Γουβών στο ξενοδοχείο Amirantes και στην περιοχή πέριξ του ξενοδοχείου, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Πάρτηρα, στην περιοχή ελαιουργείου Καρυωτάκη, στη λιμνοδεξαμενή Παρτήρων και στη Μικρή Επισκοπή καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη Λ.Δημοκρατίας από οδό Καλαμά έως οδό Γκάλη, Εθν.Αντιστάσεως από Μαξ.Μαργουνίου έως Ιτάνου, Καλαμά από Λ.Δημοκρατίας έως Μ.Πρεβέλης, Μονής Αρετίου από Εθν.Αντιστάσεως έως Λ.Κνωσού, Γκάλη από Χρυσοστόμου έως Λ.Δημοκρατίας.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Αγ.Φωτιά, Στέρνες, Παναγιά, Διονύσι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αρδευτικά των παραπάνω περιοχών

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες στο βορειοδυτικό τμήμα Μοιρών, από το κέντρο Μοιρών έως την επιχείρηση Ασκοξυλάκη, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Πανταγιά, Μαυρογιάννη, Μανουσουδάκη, του κέντρου διασκέδασης Γεωργιλαδάκη.Στις περιοχές του ΤΕΛ Μοιρών, του ελαιουργείου Στεφανουδάκη, του καθαριστηρίου Κουμαντάκη, της βιοτεχνίας Στεφανάκη και στις περιοχές των αρδευτικών Σαββάκη, Κουνδουράκη, Μανασάκη, Φανουράκη, Παπαδάκη Ορφανουδάκη και στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες στις περιοχές δυτικά της πλατείας Μοιρών, του κέντρου Μοιρών, του Γενικού Λυκείου Μοιρών και του Γυμνασίου Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, των εγκαταστάσεων του Ερυθρού Σταυρού και του ελαιουργείου Φανουράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση