HomeHL-9Κατέληξε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάγγειλε τον βίαιο σύζυγό της

Κατέληξε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάγγειλε τον βίαιο σύζυγό της

Σε βάρος του 78χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και τους ίδιους τους αστυνομικούς σόκαρε η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά ο δράστης ήταν ένας ηλικιωμένος και θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγός του, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να αντιμετωπιστούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε.

Η 77χρονη, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, έζησε το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της στα χέρια του ανθρώπου που παντρεύτηκε πριν πολλές δεκαετίες και μαζί του έκανε παιδιά. Οι περιγραφές που έγιναν αναφέρουν ότι γρονθοκοπήθηκε μέσα στο σπίτι τους, εκείνη όμως δεν θέλησε να καταγγείλει τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Η κατάσταση της υγείας της όμως χειροτέρευε μέρα με τη μέρα και η εισαγωγή της στο νοσοκομείο ήταν μονόδρομος. Στην νευροχειρουργική κλινική όπου έκανε εισαγωγή, οι γιατροί κατάλαβαν το πώς είχαν προκληθεί τα σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο, όμως η 77χρονη προσπάθησε να πει ότι τα σημάδια που είχε δεν ήταν το αποτέλεσμα της βάναυσης κακομεταχείρισης που υπέστη.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς της ενημέρωσαν τις Αρχές για το τι είχε προηγηθεί.

Η ίδια όμως και πάλι δεν ήθελε να μιλήσει για το τι έγινε εκείνο το βράδυ. Οι αστυνομικοί έμαθαν τους λόγους και το παρασκήνιο από συγγενικά πρόσωπα της.

Σε βάρος του 78χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Η ηλικιωμένη αναμένεται να λάβει άμεσα εξιτήριο από την κλινική το ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση