HomeHL-SportsΛαμία-ΟΦΗ 1-2

Λαμία-ΟΦΗ 1-2

Mε το «τρίποντο» θα επιστρέψει στη βάση του ο ΟΦΗ από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες, λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού και τον αποκλεισμό από το Europa League, επιβλήθηκαν με 2-1 της Λαμίας, για τη 2η αγωνιστική της Super League, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό, μετά το αυτογκόλ του Βύντρα: ο Νέιρα έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ενώ φαινόταν ότι ο Επασί και ο έμπειρος αμυντικός ήλεγχαν τη φάση, οι δύο τους δεν συνεννοήθηκαν σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 72ο λεπτό οι Ηρακλειώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με γκολ του Σαρδινέρο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 89ο λεπτό ο Σελίμοβιτς ανέτρεψε στην περιοχή τον Ρόμανιτς και ο διαιτητής του αγώνα, αφού είδε τη φάση και ο ίδιος στο VAR, καταλόγισε την παράβαση, με τον… παθόντα να μειώνει σε 2-1 για τους γηπεδούχους.

Γκολ: 35′  Βύντρα (ΟΦΗ), 72′ Σαρδινέρο (ΟΦΗ)

Κίτρινες: Νέιρα (ΟΦΗ), Μπεχαράνο (Λαμία)

Λαμία (Πετράκης): Επασί, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας (66′ Προβυδάκης), Μπεχαράνο, Νιασέ (76′ Παλαντασβίλι), Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (76′ Κωστίκας), Καραμάνος (46′ Χατζηστραβός)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Σακόρ (60′ Μεγιάδο), Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί, Διαμαντής (60′ Σολίς), Γιαννούλης, Γκαργκατζαλίδης (77′ Γρίβας), Στάικος (60′ Σαρδινέρο), Κοροβέσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση