HomeHL-9Έκοψαν το ρεύμα σε ξενοδοχοϋπάλληλο που βρίσκεται σε… αναστολή

Έκοψαν το ρεύμα σε ξενοδοχοϋπάλληλο που βρίσκεται σε… αναστολή

Δεν είναι πολύ μεγάλη η οφειλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς ρεύμα παραμένει η οικογένεια ενός ξενοδοχοϋπαλλήλου στα Χανιά καθώς η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο η οφειλή δεν είναι μεγάλη – πρόκειται για 524 ευρώ – ενώ ο συγκεκριμένος ξενοδοχοϋπάλληλος είναι ένα από τα θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς τελεί υπό αναστολή εργασίας.

Ο ίδιος εργάστηκε μόνο κάποιες ημέρες τον Ιούλιο ενώ δεν διαθέτει το απαιτούμενο ποσό για να προχωρήσει στον διακανονισμό με την ΔΕΗ.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων και Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας -Παράρτημα Χανίων- καταγγέλλουμε την ανάλγητη πολιτική της ΔΕΗ η οποία κόβει το ρεύμα για οφειλές πάνω από 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα η ΔΕΗ διέκοψε  το ρεύμα σε συνάδελφο εργαζόμενο ξενοδοχοϋπάλληλο για οφειλή 524 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφος εργαζόταν σε ξενοδοχείο του Νομού μας, μόνο κάποιες λίγες ημέρες τον Ιούλιο και όλο το επόμενο διάστημα είναι υπό το καθεστώς αναστολής σύμβασης λόγω της Πανδημίας. Έχει οικογένεια, ενοικιάζει και όχι μόνο δεν μπορεί να πληρώσει το παραπάνω ποσό αλλά αδυνατεί να προβεί σε διακανονισμό.

Καλούμε την κυβέρνηση  τα αρμόδια Υπουργεία και την ΔΕΗ να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο προς όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους και εποχικά εργαζόμενους συναδέλφους μας.

Ζητάμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στον συνάδελφο

Ζητάμε να σταματήσουν οι διακοπές ηλεκτροδότησης, να γίνει  πάγωμα οφειλών και απαλλαγή δημοτικών τελών σε όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για κάθε εργαζόμενο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση