HomeHL-SportsΜπλοκαρισμένος ο ΟΦΗ και πήρε βαθμό στο «Γεντί Κουλέ» ο Παναιτωλικός

Μπλοκαρισμένος ο ΟΦΗ και πήρε βαθμό στο «Γεντί Κουλέ» ο Παναιτωλικός

Στο 1-1 έμειναν οι Κρητικοί και οι Αγρινιώτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δίκαιη η ισοπαλία… ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ», στην πρεμιέρα τους στη Σούπερ Λίγκα 1 της σεζόν 2020-21, και αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, παίρνοντας βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου για το Χ αγωνίστηκαν και το πήραν σχετικά άνετα, με τους Ηρακλειώτες από την πλευρά τους να προβληματίζουν έντονα με την απόδοσή τους λίγες ημέρες πριν το ευρωπαϊκό ραντεβού με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Νέιρα και Μεγιάδο ερχόμενοι από τον πάγκο βοήθησαν την ομάδα του Γιώργου Σίμου να αποφύγει την ήττα στο «σπίτι» της, Ντάλσιο, Ντίας, Καρασαλίδης και Κωνσταντόπουλος ξεχώρισαν για τα «καναρίνια».

Μετά το 1-1 δεν κουνήθηκε φύλλο…

Ο Παναιτωλικός κέρδισε τις εντυπώσεις στο α’ ημίχρονο, καθώς ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά και με υποδειγματικό πρέσινγκ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Κρητικούς να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα.

Χρειάστηκε πάντως να επέμβει και ο Κνετ στα πρώτα λεπτά σε πλασέ του Φιγκεϊρέδο και στη μοναδική στιγμή που έγινε λάθος στην άμυνα των Αγρινιωτών, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάζουρεκ, παράβαση που καταλογίστηκε για χέρι του Βούρου και με τη συνδρομή του VAR για τον ρέφερι Σκουλά.

Ο Σίμος έκανε γρήγορα στο β’ ημίχρονο τις διορθωτικές κινήσεις με την είσοδο των Νέιρα και Μεγιάδο στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρώτο να ισοφαρίζει στο 60′ και ύστερα από υπέροχη συνεργασία με Βαζ και Φιγκεϊρέδο.

Θα περίμενε κανείς ότι ο ΟΦΗ θα έβρισκε ρυθμό και θα πίεζε για το δεύτερο γκολ, ωστόσο και πάλι ο Παναιτωλικός κράτησε το αργό τέμπο που τον βόλευε και, δίχως υπερβολή, από το 60′ και μετά… έσβησαν οι διακόπτες στο «Γεντί Κουλέ», με το τελικό 1-1 να προκύπτει απόλυτα φυσιολογικά και σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Γκολ: 45’+5 πεν. Μάζουρεκ (Παναιτωλικός), 60′ Νέιρα (ΟΦΗ)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς τον Νικολαΐδη του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης.

 Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας και βοηθός από τον ίδιο Σύνδεσμο ο Πάτρας.

Κίτρινες: 22′ Στάικος, 34′ Φιγκεϊρέδο, 62′ Βούρος, 76′ Κοροβέσης, 87′ Μαρινάκης – 66′ Ντάλσιο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Bάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος (74′ Ουές), Γιαννούλης, Στάικος, Σακόρ (53′ Νέιρα), Σαρντινέρο, Βαζ (79′ λ. τρ. Γρίβας), Ναμπί (53′ Μεγιάδο), Φιγκεϊρέδο (74′ Γκαργκαλατζίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης (73′ λ. τρ. Ντουάρτε), Τσιγγάρας (86′ Ταχάρ), Ντάλσιο, Βάντερσον, Μάζουρεκ (86′ Ματσόλα), Ντίας, Ματσόλα (81′ Βέργος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση