HomeHL-TOPΤουρίστες επιτέθηκαν σε επιχειρηματία στη Χερσόνησο

Τουρίστες επιτέθηκαν σε επιχειρηματία στη Χερσόνησο

Καταδικάστηκε ο ένας από το δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του Αυτόφωρου Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου πέρασαν σήμερα το πρωί οι πέντε νεαροί «θερμόαιμοι» τουρίστες, ηλικίας από 22 έως 25 χρονών, που ήρθαν στα χέρια με επιχειρηματία επειδή τους έκανε μια… παρατήρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν όταν την Τετάρτη ο ένας από τους πέντε τουρίστες από την Ολλανδία πήγε σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων για να νοικιάσει  μια «γουρούνα».

Το βράδυ ο καταστηματάρχης όλως τυχαίως τον συναντά σε δρόμο της Χερσονήσου μόνο που στη «γουρούνα» επέβαιναν πέντε άτομα.

Τους σταματά και τους λέει ότι αυτό είναι παράνομο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί εκνευριστήκαν, με τον έναν να του ρίχνει γροθιά με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη.

Ο καταστηματάρχης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα οι αρχές συνέλαβαν τον ένα από τους πέντε Ολλανδούς ενώ στη συνέχεια αναζητήθηκαν και υπόλοιποι τέσσερις.

Το δικαστήριο αθώωσε τους τέσσερις τουρίστες ενώ στον πέμπτο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 μηνών με αναστολή με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση