HomeΕΛΛΑΔΑΥΠΕΝ: Έγκριση επιχειρηματικών σχεδίων σε Κέα και Τύρναβο

ΥΠΕΝ: Έγκριση επιχειρηματικών σχεδίων σε Κέα και Τύρναβο

Εξέταση και έγκριση πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών θεμάτων από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για υδατοκαλλιέργεια και μονάδα ψυγείου-συσκευαστηρίου φρούτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε χθες (3/9) το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής.

Εξετάστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, μια σειρά από πολεοδομικά και αρχιτεκτονικά θέματα και εγκρίθηκαν οι παρακάτω υποθέσεις:

Η ανέγερση χερσαίας μονάδας υδατοκαλλιέργειας γαρίδας, που βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή του Δήμου Κέας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγία Μαρίνα της Περιφερειακής Ενότητας Κέας- Κύθνου.
Η παρέκκλιση όρων δόμησης σύμφωνα με τις διατάξεις του σχετικού νόμου για την προσθήκη βιοτεχνικού κτιρίου σε υφιστάμενη μονάδα ψυγείου-συσκευαστηρίου φρούτων εντός σχεδίου πόλεως στον Τύρναβο Λάρισας.
Ο χαρακτηρισμός κτιρίου ως διατηρητέου, σε ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Κολωνού 11, στην περιοχή Μεταξουργείου του Δήμου Αθηναίων. Σε αυτό καθορίστηκαν ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση