HomeHL-SportsΟι 3+1 «γνωστοί» του Απόλλωνα Λεμεσού

Οι 3+1 «γνωστοί» του Απόλλωνα Λεμεσού

Οι Σαρδινέρο, Σελίμοβιτς έπαιζαν μέχρι και πέρσι στην ομάδα της Κύπρου, ο Παπαπαναγής ήταν για χρόνια στο τιμ της, ενώ ο Φιγκερέιδο την αντιμετώπισε ως παίκτης της Ζαλγκίρις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Απόλλων Λεμεσού θα βρεθεί στον δρόμο του ΟΦΗ, καθώς οι Ομιλητές θα τον υποδεχθούν στο πλαίσιο του 2ου Προκριματικού Γύρου του Europa League.

Την ίδια στιγμή θα… ξυπνήσουν μνήμες για τέσσερα στελέχη τους, καθώς οι Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αντριάν Σαρδινέρο, Ζοάο Φιγκερέιδο και Περικλής Παπαπαναγής έχουν… παρελθόν μαζί του.

Οι δύο πρώτοι ήταν μέχρι και πέρσι ποδοσφαιριστές του, καθώς ο 23χρονος στόπερ έγινε τον Γενάρη του 2019 κάτοικος Τσίρειου, όπου από το καλοκαίρι του 2016… έμενε ο 29χρονος ακραίος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα σε 22 ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε 122 εμφανίσεις.

Την ίδια στιγμή ο Βραζιλιάνος φορ θα αναζητήσει… εκδίκηση από τον περσινό αποκλεισμό που υπέστη από τους «γαλάζιους» στον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League, ως παίκτης της Ζαλγκίρις.

Πριν έρθει στο Ηράκλειο ο 24χρονος στράικερ έπαιζε στον σύλλογο της Λιθουανίας, ο οποίος στις 11 και 18 Ιουλίου 2019 αντιμετώπισε τον Απόλλωνα και γνώρισε την ήττα με 2-0 και 4-0 αντίστοιχα.

Κλείνοντας υπάρχει και η περίπτωση του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Σίμου.

Ο Παπαπαναγής από το 2015 μέχρι το 2019 ήταν στο τιμ του Απόλλωνα και τότε έφυγε από την Κύπρο με προορισμό τον ΟΦΗ.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο «Γεντί Κουλέ» θα έχουν πολύ καλή εικόνα για τα «ατού» και τις αδυναμίες της Κυπριακής ομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση