HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος γι’ αυτή τη βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος γι’ αυτή τη βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 30 Αυγούστου:

Από τις 6.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου, του Δημ.σχολείου των εργατικών κατοικιών, (οδοί Εθν.Αντιστάσεως, Ρ.Φεραίου, Ελ Γρέκο μετά παρόδων) στην Αμμουδάρα στις περιοχές των ξενοδοχείων Candia maris, Τζοάνου, Minoa, Lambi hotel, Ακτή ΖΕΥΣ, Απολλώνια, Δελφίνι, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina, Κλινάκη και Παγωμένου και των επιχειρήσεων Πετούση, Τσαγκαράκη και Bravo.Στον οικισμό Λινοπεραμάτων και στις περιοχές Αλμυρού, Σκαφιδαρά, αποθηκών ΔΕΗ, Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και κέντρου διασκεδάσεως Κουρήτες.Επίσης στα Λινοπεράματα στις περιοχές Καπετανάκη μετόχι Αγ.Πελαγία, παραλία Μονοναύτη, παραλία Φόδελε, Πέρα Γαλήνους και στα χωριά Ροδιά, Αχλάδα, Φόδελε. Στο ραντάρ στο Βασιλικό, στις εγκαταστάσεις του Α/Π ΡΟΚΑ.

Από τις 6.30 έως τις 8.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα Λινοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρου διασκεδάσεως Ολύμπια Παλάς. Επίσης στις περιοχές Παντάνασα, Μαδέ, Λυγαριά.Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 9.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίοιυ: Στο χωριό Φόδελε, στην παραλία Φόδελε και στις περιοχές της χωματερής, του ποιμνιοστασίου και της οικίας Μαρή, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Μαρή, του μουσείου Ελ Γκρέκο, του θερμοκηπίου Νικολακάκη και των γεωτρήσεων Καψή, Μαραθιανάκη και γεώτρησης Κοκκινάκη.

Από τις 12.30 έως τις 1.30 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα Λινοπεράματα, στον οικισμό Λινοπεραμάτων και στις περιοχές Αλμυρού, Σκαφιδαρά, ξενοδοχείων Κλινάκη και Παγωμένου αποθηκών ΔΕΗ, Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Δευτέρα 31 Αυγούστου:

Από τα 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη.

Από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή του Central parking, στην οδό Ευρώπης από την οδό Αγ.Τίτου μέχρι την οδό Κορωναίου.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο, στην οδό Β.Ψιλάκη από την οδό Κουρέντη μέχρη την Γ.Ψυχάρη και στην οδό Στεργιογιάννη.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Καστέλι στην περιοχή του Γυμνασίου Καστελίου, του Διαβαϊδέ και στα χωριά Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Γεράκι, Αρμάχα, Μαθιά.Στις εγκαταστάσεις των καυσίμων της 133 Σ.Μ. και σε όλες ις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Καστέλι στην περιοχή των εκγαταστάσεων της 133 Σ.Μ.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ.Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις και Αφροδίτη. Επίσης στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, Δαριβιανάκη, Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πάρτηρα και Μικρή Επισκοπή.

Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή των επιχηρήσεων έτοιμου σκυροδέματος Παναγιωτάκη και Οινοποιητικής και στα χωριά Αγ.Σεμνή, Μηλιαρίσι, Μπαδιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ.Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις, Αφροδίτη και όλων των επιχειρήσεων και αντλιοστασίων των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Μεγάλη βρύση, στο δρόμο προς Πρεβελιανά, στην περιοχή του πηγαδιού Αθανασάκη Ι.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Βούτες στις περιοχές του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο του χωριού, στο κέντρο του χωριού, στο ελαιουργείο του χωριού στην έξοδο, του χοιροστασίου Αλογδιανάκη και της δεξαμενής Βουτών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αρδάχτια, στις περιοχές της εκκλησίας Παναγίας Καρδιώτισσας, των αγροικιών Στρατάκη και των αντλιοστασίων Αγ.Θωμά και Φραγκιουδάκη.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές Αγ.Αικατερίνη στις Πατέλλες, Παπατίτου μετόχι, θέση Κεφάλα και στις εργατικές κατοικίες στον Αγ.Ιωάννη, πρώην σταύλοι Τσακίρη (Μαγιάφα),νέο κοιμητήριο, Παγκρήτιο εκπαιδευτήριο,νεκροταφείου Τεκέ και στην περιοχή όπισθεν του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Δούλι, Κόλενα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα Ελληνοπεράματα στην περιοχή του Καπετανάκη μετόχι και των εγκαταστάσεων ΟΤΕ και κεραίας Πάναφον.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον Καρτερό, στην περιοχή του ΤΑΓΚΑΝ, των αποθηκών αεροπορίας, του χοιροστασίου Τσεσμελή και Τριανταφυλλίδη, του εργοστασίου Φίλικα. Επίσης στην περιοχή του οικισμού δασκάλων, στις επιχειρήσεις Ριτσόπουλου, Ασφαλτικής, ΑΤΛΑΣ, του εργ.Ζαχαριουδάκη. Στην Ανώπολη Πεδιάδος, στην περιοχή του ελαιουργείου Καψετάκη, της επιχειρήσεως Κριαρά, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ανώπολης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πάρτηρα και Μικρή Επισκοπή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση