HomeHL-9Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού στο δήμο Χερσονήσου – Αρνητικό το τεστ της υπαλλήλου

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού στο δήμο Χερσονήσου – Αρνητικό το τεστ της υπαλλήλου

Ανοίγει τη Δευτέρα το δημοτικό κατάστημα στις Γούρνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητικό είναι το τεστ που υπεβλήθη η δημοτική υπάλληλος του δήμου Χερσονήσου για κορωνοϊό.

Αυτή η είδηση προκαλεί αισιοδοξία στη δημοτική αρχή και πλέον τη Δευτέρα μπορεί ν’ ανοίξει κανονικά το δημοτικό κατάστημα Γουρνών το οποίο είχε κλείσει προληπτικά την περασμένη Πέμπτη.

«Το τεστ βγήκε αρνητικό και αυτό είναι μία πολύ καλή είδηση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και συνέχισε «Το δημοτικό κατάστημα Γουρνών θα ανοίξει κανονικά την Δευτέρα. Θέλαμε για τέσσερις ημέρες να παραμείνει κλειστό το δημοτικό κατάστημα για να δούμε πώς θα πάει η κατάσταση. Τώρα που βγήκαν αρνητικά τα αποτελέσματα είμαστε έτοιμοι ν’ ανοίξουμε ξανά».

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό στη δημοτική αρχή πως συγγενής υπαλλήλου ήταν θετικός στον κορωνοϊό ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο και έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η δημοτική υπάλληλος

Η δημοτική υπάλληλος, αν και δεν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, θα παραμείνει σπίτι της.

«Η υπάλληλος θα παραμείνει και την άλλη εβδομάδα στο σπίτι της. Η διαδικασία που ακολουθήσαμε ήταν ότι ακριβώς είχαμε κάνει έξι μήνες πριν, και με την άλλη περίπτωση μιας υπαλλήλου μας, που είχε συγγενική σχέση με το πρώτο κρούσμα στην Κρήτη», τόνισε σχετικά ο κ. Σέγκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση