HomeHL-SportsΤην επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει ο Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς για την Κρήτη

Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει ο Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς για την Κρήτη

Στην Αργεντινή μεταδίδουν πως ο 26χρονος εξτρέμ θα ταξιδέψει σε μερικές ημέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτη του ΟΦΗ χαρακτηρίζουν και σήμερα  τον Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς τα ΜΜΕ της Αργεντινής, αλλά οι νέες αναφορές πέρα από τον Ατλαντικό διαφοροποιούν τον χρόνο του δανεισμού του.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας  γίνονταν λόγος πως ο 26χρονος εξτρέμ θα παραχωρηθεί δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς για 12 μήνες και το επόμενο καλοκαίρι οι Κρητικοί θα έχουν οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του, έναντι 500.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Ωστόσο οι αποψινές λένε πως ο Σολίς θα γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ» για 18 μήνες, ενώ διατηρούν το ίδιο buy out για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Πάντως φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες, ο παίκτης θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «σενέισες» μέχρι το 2023 και μετά θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, κάτι που υπολογίζεται πως θα συμβεί, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Επειδή όμως προφανώς ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και σε μία μεταγραφική υπόθεση μπορούν να συμβούν τα πάντα, στο Ηράκλειο κρατούν, και καλά κάνουν, χαμηλούς τόνους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση