HomeHL-9Στην Αθήνα ο εγκαυματίας από το Blue Horizon

Στην Αθήνα ο εγκαυματίας από το Blue Horizon

Εν αναμονή του πορίσματος των ειδικών για το τραγικό δυστύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο εγκαυματίας, μέλος του πληρώματος Blue Horizon, που τραυματίστηκε τη Δευτέρα κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης σε καζάνι του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο 34χρονος που φέρει εγκαύματα κυρίως στα χέρια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο κέντρο αποκατάστασης εγκαυμάτων του ΚΑΤ προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα του και να βρίσκεται πιο κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 30χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ δύο ακόμη τραυματίες 34 και 45 χρόνων, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο καθώς η κλινική τους εικόνα αλλά και οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές.

Εν αναμονή του πορίσματος των ειδικών για το τραγικό δυστύχημα

Στο λιμάνι του Ηρακλείου βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας κλιμάκια ειδικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο του Blue Horizon που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 30χρονου ναυτικού και τον τραυματισμό ακόμη τριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι ειδικοί κατέφτασαν στο Ηράκλειο μετά από εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκη και προχώρησαν σε αυτοψία στον χώρο του μηχανοστασίου ενώ πήραν και σχετικές καταθέσεις.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγάλουν το πόρισμα το οποίο θα αποσαφηνίσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση