HomeΣΠΟΡΑυγενάκης σε ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ: «Στείλτε την ολιστική μελέτη, που συμφωνήσατε με τον πρωθυπουργό»

Αυγενάκης σε ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ: «Στείλτε την ολιστική μελέτη, που συμφωνήσατε με τον πρωθυπουργό»

Απάντησε με δική του επιστολή ο υφυπουργός Αθλητισμού στις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε…». Πέταξε το… γάντι σε ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την αυστηρή επιστολή και τις έμμεσες απειλές κυρώσεων (ακόμα και Grexit) με αφορμή κυβερνητικές παρεμβάσεις στο θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ…

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει ότι περιμένει ακόμα τη μελέτη για το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα ως προς το ποδοσφαιρικό μνημόνιο, που συμφωνήθηκε μετά τη συνάντηση των διεθνών συνομοσπονδιών με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη τον Φεβρουάριο!

«Με επιστολή μου ζήτησα σήμερα από UEFA & FIFA την επίσπευση παράδοσης «Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως δεσμεύτηκαν στη Δήλωση Προθέσεων από τον @PrimeministerGR &τους κ. Τσέφεριν και Κλαρκ στις 25 Φεβρ. Το Αθλητικό ΝΣ προχωρά, το πρωτάθλημα σε λίγο ξεκινά…», ενημέρωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού το απόγευμα της Πέμπτης (20/8) γράφοντας στον λογαριασμό του στο twitter.

Ουσιαστικά η πλευρά του υφυπουργείου λέει «ναι» στο διάλογο και στη συζήτηση εν όψει του αθλητικού νόμου και προσθέτει -σύμφωνα με πληροφορίες μας- ότι εντός της επιστολής αναφέρονται ότι στη συμφωνία υπήρχαν κάποια κομμάτια για τα οποία προβλεπόταν ότι θα νομοθετούσε η Πολιτεία και κάποια που θα τα περνούσε στο καταστατικό της η ΕΠΟ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση