HomeHL-9Κορωνοϊός: Πόσα δείγματα βγήκαν θετικά στο δήμο Φαιστού

Κορωνοϊός: Πόσα δείγματα βγήκαν θετικά στο δήμο Φαιστού

Από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

48 δείγματα από πολίτες του δήμου Φαιστού εξέτασε η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, από τα 48 δείγματα, τα πέντε βγήκαν θετικά και όλα τα άλλα αρνητικά.

Μάλιστα, τα πέντε αυτά δείγματα αποτελούν και μέρος των 26 κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ για την Κρήτη.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, τα συγκεκριμένα τεστ έγιναν μετά από πρόταση του δημάρχου Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη στις δύο μικρές εστίες κορωνοϊού που υπάρχουν στην περιοχή.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον αντιδήμαρχο Φαιστού

Εξιτήριο έλαβε από την ειδική μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ ο αντιδήμαρχος Φαιστού μετά από τρεις μέρες νοσηλείας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost, ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης ο αντιδήμαρχος έλαβε προχθές εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.

«Ο αντιδήμαρχος την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έλαβε εξιτήριο από τη μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ και επέστρεψε στο σπίτι του. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του και παίρνει την αγωγή που του έχουν δώσει οι γιατροί. Ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά», επεσήμανε σχετικά ο κ. Νικολιδάκης.

Με όλα τα μέτρα προστασίας ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού εορτάστηκε ο Δεκαπενταύγουστος στο δήμο Φαιστού.

Οι περισσότεροι κάτοικοι επέλεξαν να μην κατακλύσουν τις εκκλησίες και όσοι πήγαν φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τις αποστάσεις.

«Οι δημότες μας έχουν συμμορφωθεί με τα μέτρα και αυτό το είδα προσωπικά καθώς πήγα σε εκκλησίες του δήμου και είδα να μην σημειώνεται συνωστισμός, να διατηρούνται οι αποστάσεις και να τηρούνται τα μέτρα προστασίας καθώς όσοι άνθρωποι πήγαν στις εκκλησίες – που δεν ήταν πολλοί – φορούσαν μάσκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολιδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση