HomeHL-SportsΠραξιτέλης Βούρος: «Το πρότζεκτ του ΟΦΗ λειτουργεί καλά»

Πραξιτέλης Βούρος: «Το πρότζεκτ του ΟΦΗ λειτουργεί καλά»

Ο νέος αμυντικός των Κρητικών αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το «ναι» στην ομάδα και βρέθηκε στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν άρχισε σήμερα ο ΟΦΗ και Πραξιτέλης Βούρος έδωσε το… στίγμα του και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα. «Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ ήθελα να έρθω, αφού το πρότζεκτ λειτουργεί καλά.

Στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Νομίζω όταν οι άνθρωποι σε θέλουν και στο δείχνουν με τέτοιο τρόπο και μαθαίνεις από παίκτες ότι είναι άριστο το κλίμα και το πρότζεκτ εξελίσσεται θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας για να γίνεις ακόμα καλύτερος», είπε αρχικά.

Και μετά μίλησε για την ευρωπαϊκή… πρόκληση των Κρητικών. «Όλοι περιμένουν πως και πως αυτά τα ματς. Δεν υπάρχει παίκτης να μην έχει περισσότερο κίνητρο. Η ομάδα μπαίνει στην μάχη και θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα σχολίασε πως «τα τρία χρόνια παρουσίας στην Κύπρο πήρα εμπειρίες, έπαιξα αγώνες που ονειρευόμουν, έχω γίνει καλύτερος αλλά καθρέπτης είναι το γήπεδο για να δείξουμε την αξία μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση