HomeHL-TOPΑγωνία για τον ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε στην Ιεράπετρα

Αγωνία για τον ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε στην Ιεράπετρα

Συνεχίζονται από ξηρά και θάλασσα οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συμμετοχή Λιμενικού, αστυνομίας και εθελοντών συνεχίζονται και σήμερα, οι έρευνες  για τον εντοπισμό του 81χρονου Βαγγέλη Τζουβελέκα, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται από το βράδυ της Παρασκευής.

Το απόγευμα της Παρασκευής έφυγε με το μηχανάκι του από το σπίτι του, ωστόσο το γεγονός ότι καθυστερούσε να επιστρέψει ανησύχησε την κόρη του η οποία απευθύνθηκε αργότερα  στην αστυνομία.

Μάλιστα ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκαν τα ρούχα του ηλικιωμένου, στην παραλία του Αλμυρού. Επίσης εντοπίστηκε το κλειδί της μηχανής στην παραλία, και η μηχανή που οδηγούσε, επίσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του.

Γι αυτό τον λόγο εκτός από τις έρευνες από ξηράς, γίνονται και έρευνες από θαλάσσης με την συμμετοχή του Λιμενικού αλλά και εθελοντών που συνδράμουν σε αυτές με φουσκωτά σκάφη.

Ειδικότερα στις έρευνες συμμετέχουν ομάδες εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και της ΕΔΙΚ, ενω χρησκιμοποιείται και drone για τη «σάρωση» της περιοχής από αέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος  είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας.

Αν κάποιος έχει δει τις τελευταίες ώρες τον 81 χρονο Βαγγέλη Τζουβελέκα, που απεικονίζεται στη φωτογραφία ας επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Φωτογραφίες: radiolasithi.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση