HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 11:00 Στο Δ.Ηρακλείου στον Κατσαμπά στη λεωφόρο Ικάρου από την οδό Δημοκρήτου έως την οδό Δημοσθένους επίσης στις οδούς Οδυσσέως και Βέντρης.

8:00 -14:00  Στο χωριό Καμαριώτης του Δ.Μαλεβιζίου, στην περιοχή της νέας παιδικής χαράς.

8:00 – 14:00 Στη Θέρισο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Καραμανλή και στις οδούς Λεβήνου από την οδό Μιχ.Αρχαγγέλου έως την οδό Ματάλλων, Ματάλλων από την οδό Διον.Φραγκιαδάκη έως την οδό Λεβήνου, Διν.Φραγκιαδάκη από την οδό Δραμουντάνη έως την οδό Ματάλων, Δραμουντάνη από την οδό Λεβήνου έως την οδό Δ.Φραγκιαδάκη, Λισού από την οδό Λεβήνου έως της εργατικές κατοικίες Καραμανλή, και στις οδούς Διογένους, Αριστίππου, Βιζυινού.Στα Δειλινά στις οδούς Ολυμπιονικών από την οδό Αλεξανδρούπολης έως την οδό Βορ.Ηπείρου, Κατεχάκη Ρούβα και Τσόντου Βάρδα από την οδό Βορ.Ηπείρου, Λευκωσίας από την οδό Τσόντου Βάρδα έως την οδό Ολυμπιονικών, Βορ.Ηπείρου από την οδό Πελοπονήσου έως την οδό Ολυμπιονικών και στις οδούς Θεσσαλίας και Πελοπονήσου.

10:00 – 14:00 Στο χωριό Αηδονοχώρι Δ.Μαλεβιζίου στην περιοχή της κεντρικής εκκλησίας.

Νομός Χανίων

8:00- 12:00 Στο χωριό Βατόλακος του δήμου Πλατανιά (περιοχή βόρειας κεντρικής πλατείας προς Κουφο).

12:00 – 15:00 Στο χωριό Βατόλακος του δήμου Πλατανιά (τέλος του χωριού)

Νομός Λασιθίου

7:50 – 12:00 Στις παρακάτω περιοχές του δήμου Αγ. Νικολάου: Αλευρικο, Ξηρόκαμπος, Πισσιδες, Κατσικια, Κάτω Κατσικια, Ελληνικά, Ατσιμπράγας, ξενοδοχεία Ελούντας, Παράδεισος

Νομός Ρεθύμνου

8:30 – 9:30 Στο Γεράνι και όλη η περιοχή Γερανίου.

10:00 – 15:00 Στο χωριό Εξάντης του δήμου Μυλοποτάμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση