HomeHL-LifestyleΚάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Full in love, χορεύουν… μακαρένα

Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Full in love, χορεύουν… μακαρένα

Η ευτυχία δεν κρύβεται..

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια και έχουν σφραγίσει τη μεγάλη τους αγάπη με τη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας με την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Όταν μιλούν ο ένας για τον άλλο στάζουν μέλι…

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνους καθώς χθες γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους αλλά και τα γενέθλια της Κάτιας.

Αμφότεροι δεν διστάζουν να εκφράσουν δημοσίως την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μέσα από τα social media. Πρώτος το χορό των αφιερώσεων άνοιξε ο Σάκης Ρουβάς με μια on line ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας.

Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Από την πλευρά της η χαμηλών τόνων Κάτια Ζυγούλη ανέβασε στο Instagram της ένα απολαυστικό βίντεο όπου οι δυο τους χορεύουν συντονισμένοι… μακαρένα.

«Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!», γράφει στο λιτό και περιεκτικό μήνυμά της και τα likes πέφτουν βροχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση