HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Παίξαμε με τον πρωταθλητή…»

Γιώργος Σίμος: «Παίξαμε με τον πρωταθλητή…»

Ο Γιώργος Σίμος μετά την λήξη του αγώνα επεσήμανε ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο κόντρα στον φετινό πρωταθλητή…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό επεσήμανε ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο κόντρα στον φετινό πρωταθλητή…».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επεσήμανε:

«Όποιος είδε το ματς έμεινε ευχαριστημένος για ότι είδε για την εποχή. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα φέτος. Τον πρωταθλητή. Συγχαρητήρια και ότι καλύτερο και στο Europa League γιατί το έχουμε ανάγκη και ως χώρα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε ένα τέτοιο ποιοτικά αντίπαλο».

Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον και την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε:

«Εμείς βλέπουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για το μέλλον. Μεγάλη η φετινή μα προσπάθεια. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στα άλλα ματς για να κλείσουμε την χρονιά όπως θέλουμε.

Η 5η θέση είναι ένας ρεαλιστικός στόχος ώστε να δούμε τη νέα χρονιά από μια άλλη βάση. Είναι δύσκολη η σχεδίαση της νέας χρονιάς. Πρέπει να κάνουμε ροτέϊσιον.

Να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Το Σάββατο έχουμε πάλι ματς με τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι με το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε υγιείς, να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε για μια πολύ σημαντική για μας νέα χρονιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση