HomeHL-SportsMε πέντε απουσίες ο ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ

Mε πέντε απουσίες ο ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ

Αντίλ Ναμπί, Ζοάο Βίκτορ, Φελίπε Σόουζα, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έμειναν εκτός της 20μελούς αποστολής του ΟΦΗ για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Με την ολοκλήρωσή της ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή.

Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ:

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (19:15).

Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Joao Victor, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Felipe Souza συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελικό παιχνίδι.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Σουρνάκης, Neira, Mellado, Vaz, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος, Figueiredo.»

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο για το αυριανό ματς στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» κι αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση