HomeHL-SportsΚώστας Γιαννούλης: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Κώστας Γιαννούλης: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ο αμυντικός του ΟΦΗ έδωσε το... σύνθημα ενόψει της αυριανής έναρξης των play off

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη «μάχη» των play off θα ριχθεί αύριο  ο ΟΦΗ που θα φιλοξενηθεί από τον Αρη και ο Γιαννούλης έδωσε το… σύνθημα, όταν και μεταξύ άλλων στο κανάλι της ομάδας ανέφερε πως «θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την επιστροφή στη δράση: «Τρεις μήνες μετά ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι μία δύσκολη και ιδιαίτερη στιγμή για όλες τις ομάδες, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αυτόν τον 1-1,5 μήνα, όσο μπορούμε γιατί δεν είναι εύκολο και είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ».

Για την πρεμιέρα με τον Αρη: «Οπως άρχισε το πρωτάθλημα, έτσι ξεκινούν και τα πλέι οφ με τον Αρη. Είναι μία ποιοτική ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε είναι και στα πλέι οφ. Τερματίσαμε ισόβαθμοι αλλά είμαστε πιο πάνω λόγω της νίκης στο «Γεντί Κουλέ».

Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, με το πλάνο μας, όπως κάναμε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς κόσμο αλλά πιστεύουμε να προσφέρουμε θέαμα όσο μπορούμε αυτή την περίοδο».

Για την έλλειψη άγχους από πλευράς ΟΦΗ: «Δεν είχε καθόλου άγχος η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, άσχετα αν είχε στόχο να μπει στα πλέι οφ.

Φάνηκε αυτό, ότι υπήρχε μία ηρεμία, άσχετα αν είχαμε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Μπαίνουμε στα πλέι οφ χωρίς άγχος, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση