Ένας 16χρονος Βούλγαρος και ένας 15χρονος Έλληνας, βρίσκονται πίσω από τις δύο κλοπές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Οι δύο αυτές υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ενώ σε βάρος των δύο ανηλίκων  σχηματίστηκε δικογραφία .

Η πρώτη κλοπή διαπράχθηκε στις 25 Μαΐου, όταν τα δύο νεαρά άτομα αφαίρεσαν από την τσάντα εργαζόμενης, εντός του χώρου στο Πανεπιστήμιου, χρηματικό ποσό καθώς και προσωπικά έγγραφα. Απ’ ότι φάνηκε ο 16χρονος και ο 15χρονος «γλυκάθηκαν» από την πρώτη επιτυχημένη κλοπή και 3 ημέρες αργότερα κια πιο συγκεκριμένα στις 28 Μαΐου, αφαίρεσαν από το Πανεπιστήμιο το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, από μία άλλη εργαζόμενη.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό, διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost και οι δύο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα τις αρχές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση