HomeHL-9Μεγάλη καταστροφή στο εργοστάσιο τυποποίησης λαδιού μετά τη φωτιά

Μεγάλη καταστροφή στο εργοστάσιο τυποποίησης λαδιού μετά τη φωτιά

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες που έδωσαν οι πυροσβέστες στην φωτιά που εκδηλώθηκε το εργοστάσιο τυποποίησης λαδιού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο τα ξημερώματα ενώ στο σημείο παραμένουν έξι οχήματα με 10 άνδρες υπό τον φόβο των αναζωπυρώσεων.

Το χρονικό της… καταστροφής

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το εργοστάσιο που βρίσκεται στη Φοινικιά Ηρακλείου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έστειλε αρχικά 12 οχήματα με 30 άνδρες ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ενισχύθηκε με οκτώ ακόμα οχήματα και 16 πυροσβέστες.

fotia-foinikia

Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση και κατάφεραν να εμποδίσουν την φωτιά να επεκταθεί εκτός των ορίων του εργοστασίου ωστόσο οι καπνοί είχαν δημιουργήσει μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή με αποτέλεσμα αρκετοί να κλειδαμπαρώσουν τις πόρτες για να προφυλαχθούν.

fotia-foinikia1

Μεγάλες καταστροφές

Ευτυχώς το εργοστάσιο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό με αποτέλεσμα να μην προκληθεί κανένας απολύτως τραυματισμός ωστόσο οι καταστροφές που προκλήθηκαν είναι τεράστιες.

img-6d00e0092abae434a8418ba2af88cbd6-v

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται πως έχει καταστραφεί ολόκληρο το εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου μαζί με τις δεξαμενές με λάδι.

foinikia-fotia1

Διαφήμιση
Διαφήμιση