HomeHL-TOPΒέρρας για το φονικό: «Έπλυναν» τη σκηνή του εγκλήματος – «Μαγειρεμένο» το όπλο

Βέρρας για το φονικό: «Έπλυναν» τη σκηνή του εγκλήματος – «Μαγειρεμένο» το όπλο

Δηλώσεις που θα… συζητηθούν για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες δηλώσεις που θα… συζητηθούν έκανε ο δικηγόρος του 29χρονου, Διονύσης Βέρρας ως προς το διπλό φονικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Περαχώρι των Ανωγείων.

Ο συνήγορος του 29χρονου, σε δηλώσεις του στο opentv, αναφέρθηκε στα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στη δικογραφία ενώ μίλησε τόσο για την σκηνή του εγκλήματος όσο και για το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη.

«Η αστυνομία δεν βρήκε όπλα στο σημείο του εγκλήματος. Βρήκε κάλυκες και βολίδες. Το δικό μας όπλο παραδόθηκε με την εμφάνισή μας στην αστυνομία. Η άλλη πλευρά το παραδίδει δύο 24ωρα μετά. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το όπλο δεν είναι το πραγματικό όπλο. Είναι «μαγειρεμένη» παράδοση ενός άλλου όπλο και αυτό θα ο δείτε όταν έρθουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής», ανέφερε σχετικά ο κ. Βέρρας ενώ παράλληλα τόνισε ότι η σκηνή του εγκλήματος είχε «πειραχθεί».

«Κάποιοι είχαν πάει και είχαν πλύνει τον τόπο του συμβάντος πριν φτάσει η αστυνομία», υπογράμμισε ο κ. Βέρρας αφήνοντας αιχμές πως όλη αυτή η «θολούρα» που υπάρχει στην συγκεκριμένη υπόθεση ευνοούν συγκεκριμένους ανθρώπους:

«Εγώ ομολογώ ότι έχω πυροβολήσει και θανατώθηκε ο 30χρονος. Δεν έχω να κρύψω τίποτε. Όλη αυτή η συσκότηση, το πλύσιμο και το όπλο σημαίνει ότι κάποιος πάει να κρύψει κάτι. Ποιον ευνοεί όλη αυτή η θολούρα;».

Τέλος ο κ. Βέρρας επεσήμανε πως η αστυνομία κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της και «αν την αφήσουμε στην ησυχία της θα δείτε πόσο όμορφα θα «απογυμνωθούνε» όλοι και θα μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Θα δικαιωθούμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση